Bij het maken van een reservering gelden de volgende voorwaarden:

 

Reserverings-, betalings- en annuleringsvoorwaarden:

 

Een reservering kan telefonisch of per e-mail worden gemaakt.

Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt Casanicky u een bevestiging indien er beschikbaarheid is voor de kamer(s).

Om uw reservering te bevestigen, moet binnen 7 kalenderdagen een aanbetaling van 50% van de totale kamerprijs worden voldaan.

Bij aankomst vragen we om het resterende bedrag contant te betalen, geldige identificatie voor elke gast te tonen en een ondertekende kopie van deze voorwaarden te overleggen.

Voor reserveringen met een aankomst binnen 7 kalenderdagen moet het volledige bedrag vooraf worden betaald.

Bij annulering tot 30 dagen voor de aankomstdatum wordt de aanbetaling terugbetaald.

Bij annulering tussen de 30e dag en de aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Bij een "no-show" wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Bij vroegtijdig vertrek vindt er geen restitutie plaats.

Casanicky behoudt zich het recht voor om eventuele prijsstijgingen door te voeren.

Casanicky behoudt zich het recht voor om uw reservering te annuleren bij overmacht, natuurrampen, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van eigenaren of familieleden, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop. In dergelijke gevallen wordt de aanbetaling terugbetaald.

Andere kosten als gevolg van annulering worden niet vergoed.

We raden u aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Inchecken en Uitchecken:

 

De kamer is beschikbaar vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst.

Inchecken is mogelijk tot 22:00 uur.

Uitchecken dient vóór 11:00 uur te gebeuren.

Het doorgeven van de verwachte aankomsttijd wordt op prijs gesteld.

Afwijkende tijden dan hierboven vermeld zijn alleen mogelijk in onderling overleg en afhankelijk van beschikbaarheid van de kamer(s).

 

Prijzen:

 

De kamerprijs is per nacht per kamer, inclusief btw en ontbijt.

Prijzen voor lunch, diner, drankjes, snacks, enz. zijn ter plaatse beschikbaar.

Lunch (13:00 uur - 15:00 uur) en/of diner (20:00 uur) moeten minstens 1 dag van tevoren worden aangevraagd.

Casanicky behoudt zich het recht voor om eventuele prijsstijgingen door te voeren.

 

Algemeen:

 

We koesteren de hoop dat onze gewaardeerde gasten tijdens hun verblijf de kamer netjes en opgeruimd kunnen houden, zodat een prettige sfeer behouden blijft voor iedereen. Gelieve er rekening mee te houden dat er geen extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht, mits de kamer in goede staat wordt achtergelaten. We danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Casanicky behoudt het voorrecht om de kamer te betreden wanneer wij dit essentieel achten, zowel voor inspectie van de staat en het onderhoud, inclusief eventuele schoonmaak. Dit alles wordt uitgevoerd met het hoogste respect voor uw persoonlijke levenssfeer.

Casanicky hanteert een "Alleen volwassenen" beleid.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Op het terrein kunnen dieren aanwezig zijn, waarvoor we niet verantwoordelijk zijn.

Het meebrengen, nuttigen en bewaren van eigen dranken/voedsel op de kamer is niet toegestaan. Aanwezigheid van voedsel/drank trekt insecten aan.

Handdoeken die door Casanicky worden verstrekt, moeten in de accommodatie blijven en zijn niet bedoeld voor gebruik op het strand.

Noch Casanicky, noch de eigenaren zijn verantwoordelijk voor verliezen, diefstal, ongevallen, persoonlijke verwondingen, medische kosten of schade aan eigendommen als gevolg van persoonlijke nalatigheid of omstandigheden buiten onze controle.

Casanicky is niet aansprakelijk voor storingen in de accommodatie of de omgeving, zoals stroomstoringen, wifi-problemen, problemen met watervoorziening en technische installaties.

Roken is niet toegestaan in de kamers en in de accommodatie en de nachtrust (van 01:00 uur tot 08:00 uur) moet worden gerespecteerd

Gasten wordt verwacht de instructies van de eigenaren op te volgen en zich aan de huisregels te houden.

Eventuele schade, verlies van sleutels, enz. moeten worden gemeld. De hieraan verbonden kosten worden in rekening gebracht.

We handhaven een strikt "Geen drugs & drink met mate" beleid.

In overeenstemming met de lokale Spaanse wetgeving, willen wij u beleefd informeren dat er in onze B&B gebruik wordt gemaakt van videobewaking in de openbare ruimtes. Deze maatregel is bedoeld om de veiligheid en het welzijn van al onze gasten te waarborgen. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij waarderen uw begrip en medewerking zeer.

Bij het maken van deze opnames in openbare ruimtes voldoen wij aan de geldende wetgeving voor gegevensbescherming, inclusief de Organieke Wet inzake de Bescherming van Persoonsgegevens en de garantie van digitale rechten (LOPDGDD) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Deze opnames kunnen persoonsgegevens bevatten die volgens de huidige wetgeving beschermd zijn. Wij nemen passende maatregelen om de privacyrechten van individuen te respecteren en te waarborgen. Als u vragen heeft over de verwerking van persoonsgegevens of als u uw rechten wilt uitoefenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Casanicky behoudt zich het recht voor om bij overtreding van deze voorwaarden en ongepast gedrag de toegang tot Casanicky onmiddellijk te ontzeggen, zonder verdere kennisgeving en zonder opgave van redenen, met geen restitutie van de verblijfskosten.